“All Over” på Fotografiska 8 mars – 9 juni

Den 8 mars sprider Waldersten ut sig över hela undervåningen på Fotografiska i Stockholm. Det är Walderstens största utställning med mer än 200 fotografier, skisser och filmer. Ingenting tidigare visat. ”Fotografierna har filtrerats, centrifugerats, kopierats och hackats sönder i lager efter lager. Ingen av dem har skapats i datorn – allt har hänt. Bläck och olja har täckt mina skrivmaskiner och anteckningsböcker. Det har varit ett trassligt och näringsrikt sökande i mitt kreativa undermedvetna”, säger Waldersten om utställningen. Läs vidare på Fotografiskas hemsida.

I samband med utställningen släpps även två böcker på Bokförlaget Max Ström formgivna av Patric Leo. ”Waldersten All Over” samt ”Remains”.


Titel: Brothers and Sisters, C-print,


Titel: Closer than Expected, C-print


Titel: The Push, C-print