Nominerad till Svenska Fotobokpriset 2020

Waldersten är nominerad till Svenska Fotobokpriset med Waldersten All Over. Boken är formgiven av Patric Leo och Bokförlaget Max Ström står för utgivningen. Nomineringen lyder: Jesper Waldersten visar på ett nytt förhållningssätt till fotografi och ger med sin punkiga och kaosartade bildvärld upphov till tvära kast som balanserar mellan svärta och humor, samtidigt som existentiella frågor katalyseras för betraktaren.

Waldersten is nominated for the Swedish Photo Book Award with Waldersten All Over. The book was designed by Patric Leo and published by Max Ström. Nomination: “Jesper Waldersten shows a new approach to photography and, with his punkish and chaotic image world, gives rise to abrupt changes that balances blackness and humor, while catalyzing existential issues for the viewer.För mer info.