Boka Jesper som föreläsare!

Hösten 2014- våren 2015 är han aktuell med sin föreläsning och bok Allt Brinner!. Waldersten brukar jämföra sin kreativitet med ett stort hus med många rum. Olika projekt härstammar från olika av dessa, små eller stora. Allt Brinner! blev till i stora salen där allt och alla möts under dygnets samtliga timmar. Här sker snabba infall och höga utrop som sprider sig, likt rykten, längs med väggarna. Ibland kommer bilden in först, oftast texten. Många av bilderna är skrivna. Ett sorts kaosskrivande som ser till att detta aldrig gjorts förut. Bilderna och texterna är ett måste i den walderstenska maskinen. Likt kostcirkeln. Man kan vara destruktiv eller så kan man se till att överleva och då måste man måla.

Kontakta Talarforum för mer information eller maila info@waldersten.com