KULTURHUSET. “Det var inte jag. Igen.”

Waldersten och Kvarnström i gemensamt gränsöverskridande scenkonstprojekt på Kulturhuset. Premiär 1 april på Lilla scenen. “Jag vill vara bland människor som rör sig. På alla vis. I tanken, med kroppen, med ögon och händer. Jag vill leka med det mörka, forma det till en snöboll av lycka, kasta det i ansiktet så att kinderna rodnar av kyla, av värme. Jag vill vara i samma rum. Punkt.

Jag vill tappa all balans i händerna på dem som kan. Jag vill bli rädd igen, vill inte veta, bara åka med. Jag vill vaggas och jag vill försöka förstå, genom en massa av människor i mörkret, varför just det är så viktigt.

Jag tror att detta kommer bli tyngre än ensamhet, jag tror detta är slutet på den eviga rondellen. Jag vill tappa förståndet i andras ögon. Jag vill röra mina armar eftersom jag fortfarande kan.

Jag vill storma.”